maanantai 9. huhtikuuta 2012

Loppuja

Loma loppui taas ihan liian lyhyeen! Oisin voinut ihan helposti lomailla vielä vaikkapa viikon verran? Velvollisuus kuitenkin kutsuu ja harjoitteluun käypi huomenna taas tie. Sen suhteen onkin tulossa myös loppu. Vika päivä on perjantai ja seitsemän viikkoa vierähti nopsasti.

Tänään on miusta ollut ihan mahtava päivä johon on liittynyt mm. koiria ja ratsastusta (ah pitkästä aikaa!) sekä "hieman" läsöilyä Rax:ssa, josta lopputulos olikin sitten tuttu ja turvallinen ähky ja mitään sanomaton olo ruuan suhteen. Muka jotkut texmex viikot, mutta ei me nähty oikein muuta aiheeseen viittaavaa kun maissinaksut. Kuitenkin hairahduttiin sitten sinne vatsaamme täyttämään. Noilla meidän miespuoliskoilla oli osuutta asiaan, jos itseään saa sen verran puollustaa.

Sitten oli päivän tyhmin osuus, eli autoilu. Siitäkin selvittiin kun oli niin kiva ilma ja ne idiootit autoilijat olivat jääneet tällä kertaa kotiin. Usein kun on niitä teiden ritareita liikenteessä ihan urakalla. Tälläisillä idiooteilla tarkoitan siis niitä turhia, riskaapeleja, ohituksia tekeviä, eteen kiilaavia ihmisiä jotka varomattomuudellaan vaarantavat lisäksi itsensä myös kaikkien kanssa matkustajien turvallisuuden muutaman sekunnin etumatkan tähden joka seuraavissa liikennevaloissa kuroutuu heti umpeen.

Kotiin päästyämme sitten kipinkapin agilityyn. Aada teki ohjausharjoitukset nätisti, mutta tuossa paikalla olossa on PALJOn toivomisen varaa. Kun ne esteet on vaan niin kivoja? Tunti ei meille ihan riittänyt ja jatkettiin sitten kotosalla vähän treenailuja. Julma minä laitoin toisen ihan isolla kädellä ansaitsemaan oman iltapalansa.

Semmoista meille tänään.

Ai niin, ja pääsiäispyhätkin loppu.

-h

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti