maanantai 23. huhtikuuta 2012

Viikonloppu

Viikonloppu vierähti meillä pentua odottavissa merkeissä. Lauantaina siivottiin asunto lattiasta kattoon ja otettiin matot syrjään. Kyllää meillä onkin tyhjän näköistä ilman mattoja. Pitkän siivousurakan jälkeen rentouduttiin katsomaa telkkaria ja nautittiin yhdet omatekoiset mansikka margaritat. Nam. Veivät kielen mennessään. Kerrankin maku oli kohdallaan. Itse tehdyistä kun aiempi kokemukseni on lähinnä kammottava kellarinmakuinen yökötys jota juodaan nenästä kiinni meiningillä. Huom. näissä meidän juomissa oli myös suolareunus.

los margaritas!
Sunnuntaina oli sitten edessä pennun nouto kotiin. Kyllä meitä jännitti että mitenkäs uusi tulokas sopii meidän perheeseemme, mutta toistaikseksi kaikki hyvin. Vanhempi koira tietysti hieman koulii nuorta tulokasta, opettaa siis ns. talon tavoille. Oikea ihme tämä meidän lapsi kyllä on. 7-viikkoa vanhana tekee kaikki tarpeensa ulos. Yön aikanakaan ei ollut tullut yhtään vahinkoa, mutta sitten minä hölmö jäin oikein etsimään niitä lammikoita, jolloin hätä kävi liian suureksi ja tuli pissat. Olisi pitänyt vaan suoraan viedä pentu ulos niin näiltä yhdiltäkin sisään tulleilta olisi vältytty. Laitetaan omistajan piikkiin.

Reidet saavat muuten oikein oivallista porrastreeniä kun rampataan noita rappusia monta kertaa päivässä kolmanteen kerrokseen, pentu sylissä tietysti.

Ilalla taas Aadan kanssa agilityyn. Saa vähän taas omaa laatuaikaa ja huomaa ettei pentu ole syrjäyttänyt häntä millään lailla vaikka saakin paljon huomiota.

-h

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti